Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Ondernemen is risico's nemen

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

Attentiv - Hans Vangangelt begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder !

Altijd een sparringpartner bij de hand

Attentiv - Hans Vangangelt te Heerlen en Maastricht weet wat ondernemen is. Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht : zekerheid rond uw persoonlijke financiele situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico's binnen uw onderneming.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Attentiv - Hans Vangangelt ondersteunt uw onderneming !

 
Copyright © 2023 Attentiv Heerlen