Hypotheken

Uw droomhuis vinden is één ding! De hypotheek en alles wat daarbij komt is twee!

Voordat u de sleutel in uw handen hebt, moeten er veel knopen doorgehakt worden!
Een hypotheek kiest u niet zonder dat u eerst een goed advies hebt ingewonnen. Immers, het kopen van een huis is dé grootste uitgave die iemand doet in zijn leven. Dan gaat u zeker niet over één nacht ijs. Dit moet een weloverwogen beslissing zijn, gebaseerd op uw persoonlijke situatie en wensen.

 

Uw dromen

Vertel ons wat uw dromen zijn over uw eigen huis, dan vertellen wij u precies of u ze kunt waarmaken. Met onze onafhankelijke deskundigheid en ons netwerk bent u altijd verzekerd van de beste offerte! Het gaat tenslotte om uw droomhuis!

Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuze. Via diverse rekenmodules helpen wij u alvast op weg.

 

Een hypotheek is maatwerk.

Een advies gaan wij hier dan ook niet geven, want wij vinden een website niet de plaats om u een advies uit te brengen over zo’n belangrijke financiële stap voor de komende 30 jaar. Voor een gedegen advies verwijzen wij u naar onze erkende hypotheek adviseurs. Zij kunnen goed luisteren en op grond daarvan vragen stellen over uw behoeften en wensen voor de toekomst.

Samen met uw adviseur maakt u een gedegen persoonlijke analyse, zodat deze uitstekend aansluit op uw persoonlijke wensen en situatie. Nu én in de toekomst.

 

Maximale hypotheek berekenen

U bent op zoek naar uw droomhuis en daar komt veel bij kijken. Allereerst bent u benieuwd wat u maximaal kunt lenen aan hypotheek. U wilt dus uw maximale hypotheek berekenen.

Om dit precies te berekenen, kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met ons. Onze hypotheekadviseur kan voor u aan de hand van uw wensen precies berekenen hoeveel u maximaal aan hypotheek kunt lenen.

 

Hypotheekvormen

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Welke hypotheekvormen er zijn en wat de voor- en nadelen zijn leggen wij u graag uit.

 

Klik hier!

Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor. Wij helpen u graag verder !

Klik hier!

Meer particuliere diensten van Attentiv Heerlen