Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Verzuim- en inkomensverzekeringen

Als werkgever de juiste keuzes maken

Bij een ziekmelding komt er nogal wat op u af :wet- en regelgeving van overheid en verzekeraars, deadlines ?

Maar ook: Wat betekent dat voor de werknemer prive? Attentiv - Hans Vangangelt helpt u vooraf bij een goede afweging van de risico's en bij het maken van de juiste keuzes. En mocht u onverhoopt een zieke medewerker hebben, dan ondersteunen wij u en loodsen wij u door het oerwoud van regels, verplichtingen en deadlines heen.

En de ondernemer / DGA ? 

Die wordt niet ziek. Toch 50 % van de ondernemers is wel eens langer dan 90 dagen ziek, 14 % zelfs langer dan 5 jaar. Een goede risico afweging maken is even belangrijk als een goede AOV kiezen. Attentiv -  Hans Vangangelt helpt niet alleen bij de juiste keuze voor uw situatie, maar staat u ook met raad en daad bij mocht u zelf ziek worden. Bel 045 - 5719859 om een afspraak te maken voor een verhelderend gesprek.

 
Copyright © 2020 Attentiv Heerlen