Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Hypotheekvormen

Zodra u zich begint te oriënteren op een hypotheek rijst snel de vraag welke hypotheek voor u geschikt is. Elke hypotheekvorm heeft eigen voorwaarden en fiscale aspecten en daarmee andere voor- en nadelen. Welke hypotheekvormen er zijn en wat de voor- en nadelen zijn beschrijven wij hieronder.

Onze adviserende rol

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij er voor dat u tot het einde maximaal voordeel van uw keuze heeft. Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Woont u in de buurt ? Maak dan een afspraak met ons op kantoor !

Want als u uiteindelijk een keuze maakt uit alle beschikbare hypotheken, wilt u er maar één. En dat is de beste die er is voor u, nu en later.

Neem contact op

 
Copyright © 2023 Attentiv Heerlen