U als ondernemer

Financieel Advies waar u echt beter van wordt

Ons financieel advies richt zich op u als ondernemer. Dat wil zeggen: wij kijken naar uw zakelijke belangen maar ook naar uw privesituatie. Want het een staat immers niet los van het ander. Wie een solide financiele toekomst wil, kiest voor financieel advies van Attentiv Hans Vangangelt.  

Financieel advies maakt risico's inzichtelijk

Met ons financieel advies krijgt u inzicht in de risico's die u loopt en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn. Stel dat een afnemer u aansprakelijk stelt voor verkeerd advies of een ondeugdelijk produkt. Dan kunt u voor hoge kosten komen te staan. En wat als u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt ? Het zijn allemaal zaken die mogelijke grote (financiele) consequenties hebben voor u, uw onderneming en uw partner en/of gezin.

Gericht werken aan oplossingen 

In ons financieel advies denken wij vervolgens vooral in oplossingen :

  • Hoe beschermt u zich tegen schadeclaims ?
  • Hoe verzekert u zich van goede rechtsbijstand ?
  • Hoe zorgt u voor inkomen bij arbeidsongeschiktheid ?
  • Hoe zijn uw financien geregeld bij overlijden ?

Financieel advies is altijs winst

Wat kunt en wilt u verzekeren en welke risico's kunt u eventueel zelf dragen ? Wij bieden u een compleet pakket aan mogelijkheden. Met financieel advies van Attentiv - Hans Vangangelt wert u aan meer vermogen en meer zekerheden. En dat zo fiscaal aantrekkelijk mogelijk zodat u niet teveel belasting betaalt. Dat maakt ons financieel advies tot een investering die echt iets oplevert.

Maak nu een afspraak voor financieel advies

Neem contact met ons op.

Bel 045 - 5719859 en maak een afspraak met onze financieel adviseur.