Pensioenen

Uw pensioen is uw inkomen voor later. Een belangrijke keuze ook over hoe u straks na uw werkzame bestaan wilt (blijven) leven. Eerlijk gezegd ook een lastige keuze, als u nu nog niet met later bezig bent. Of als later nog een hele tijd duurt. Toch is het goed om er nu even bij stil te staan. Ook omdat het niet zeker is wat de overheid straks voor u doet!

Dat u straks ook een goed leven wilt, is geen punt van discussie! Een goed advies is dat wel. De Attentiv-adviseur biedt een compleet en deskundig advies om de financiële kant van uw leven straks zeker te stellen. Via een persoonlijke analyse weet u precies wat u nu betaalt en straks ontvangt. Besteed nu dus even tijd aan uw pensioen. U wilt toch ook zorgeloos genieten. Nu én in de toekomst...

Sparen en beleggen

Bijna iedereen heeft wel een goede reden om te sparen. Vaak is het voor gewenste uitgaven, zoals een vakantiereis en de inrichting van het huis. Of we sparen juist voor onverwachte uitgaven; voor als er iets kapot gaat of vervangen moet worden. Spaargeld geeft het veilige gevoel van iets achter de hand hebben. Het appeltje voor de dorst. Met beleggen is dat eigenlijk hetzelfde.

Bij sparen en beleggen is het belangrijk dat uw geld rendeert. U kunt kiezen uit enorm veel vormen met prachtige prognoses. Maar ja, rendementen uit het verleden zijn geen zekerheid voor de toekomst. Wat kiest u nu voor uw geld? Het beste toch!

De Attentiv-adviseur heeft maar één doel: het beste uit uw geld te halen. Vraag dus om advies; ook als het om sparen of beleggen gaat!

Financieringen

Let op: geld lenen kost geld!

Mensen sluiten tegenwoordig gemakkelijker een lening af. De drempel om te lenen wordt ook steeds lager. Vooral via Internet gaat het helemaal eenvoudig, met een paar muisklikken is extra bestedingsruimte zo geregeld. Maar wat is nu verstandig?

Bij een lening moet u verder denken dan alleen het doel waarvoor u leent. Past de lening in uw levenspatroon. En belangrijk, kunt u de financiële verplichtingen ook aan.

Het juiste advies helpt om een verstandige keuze te maken. Attentiv advies dus!

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek aanvragen?

Klik hier

Meer particuliere diensten van Attentiv Heerlen