Verzeker jij je goed bij ons? Dan verzekeren wij dat gezinnen met een ziek kind dichter bij elkaar zijn.

In de periode januari tot en met maart 2022 hanteren wij een bijzondere actie.

Sluit u namelijk in deze periode een nieuwe verzekering bij ons af of sluit u een of meerdere verzekeringen naar ons over? Dan zorgen wij dat een vast percentage van de totaalpremie gedoneerd wordt aan het Ronald McDonald Kinderfonds in Maastricht. 

Wat is het Ronald McDonald Kinderfonds?

Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt er al 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dicht bij elkaar kunnen zijn. Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst.

Waarom het Ronald McDonald Kinderfonds in Maastricht

Niet alleen als financieel adviseur, maar ook als vader bezoek ik gezinnen waar in een keer de boel op zijn kop staat doordat een kind ziek wordt. Een kind wil graag een thuisgevoel hebben waar warmte en genegenheid een belangrijk onderdeel van uitmaken. Ronald McDonald maakt dit mogelijk voor zieke kinderen. Daarom steun ik Ronald Mc Donald met deze actie.

Over Hans Vangangelt

Hans Vangangelt is volledig deskundig op het terrein van verzekeringen en is Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Gevolmachtigd Agent. 

Het kantoor onderscheidt zich door de service en begeleiding. We kunnen u wel snel van dienst zijn, maar zijn niet van ‘het snelle werk’.

Ons motto: ‘Short term gain, is long term pain...’. Gedegen advisering is ons uitgangspunt. Wij ‘pushen’ geen producten, maar zijn adviseurs pur sang.

Steunt u ook deze actie en wilt u zich goed laten informeren over de diverse verzekeringsmogelijkheden of wilt u uw huidige verzekeringsportefeuille gedegen laten checken? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Neem contact met ons op via:

Telefoon:  Tijdelijk  045 405 2645 

Mobiel:     Tijdelijk  06 53 822 111

E-mailadres:  Tijdelijk  info@vangangelt.nl

Copyright © 2022 Attentiv Heerlen