Over Hans Vangangelt

Attentiv is een hecht netwerk van speciaal onafhankelijke geselecteerde financieel adviseurs met 15 kantoren verspreid over heel Nederland. We zijn voor u actief op het gebied van verzekeringen, hypotheken, sparen, beleggen en pensioenen. Belangrijk daarbij is dat onze Attentiv-adviseurs geheel zelfstandig opereren. Ze zijn contractueel verplicht de producten en diensten van meerdere financiële instellingen aan te bieden. U kunt dus altijd rekenen op het beste advies.

Altijd een adviseur waar u op terug kunt vallen.

Ook als al uw financiële zaken ‘op orde’ zijn, blijft Attentiv attent. We sturen u jaarlijks een helder premie-overzicht. En u kunt op ieder gewenst moment een beroep op ons doen. Als u wilt, houden wij u zelfs op de hoogte van financiële zaken die op de korte of lange termijn interessant voor u kunnen zijn, zoals de hypotheekrente, de premie van de autoverzekering of ontwikkelingen rond de AOW.

Wilt u eens in alle rust met een deskundige doorpraten over uw inkomen na uw pensionering of over een schenking aan uw kinderen? We maken er snel tijd voor. En als u liever voorlopig niet meer over verzekeringen wilt nadenken, ook prima.

Hans Vangangelt is volledig deskundig op het terrein van verzekeringen en is Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur en Erkend Gevolmachtigd Agent. 

Het kantoor onderscheidt zich door de service en begeleiding. We kunnen u wel snel van dienst zijn, maar zijn niet van ‘het snelle werk’.

Ons motto: ‘Short term gain, is long term pain...’. Gedegen advisering is ons uitgangspunt. Wij ‘pushen’ geen producten, maar zijn adviseurs pur sang.

Altijd een adviseur waar u op terug kunt vallen

Ook als al uw financiële zaken ‘op orde’ zijn, blijft Attentiv attent. We sturen u jaarlijks een helder premie-overzicht. En u kunt op ieder gewenst moment een beroep op ons doen. Als u wilt, houden wij u zelfs op de hoogte van financiële zaken die op de korte of lange termijn interessant voor u kunnen zijn, zoals de hypotheekrente, de premie van de autoverzekering of ontwikkelingen rond de AOW. Wilt u eens in alle rust met een deskundige doorpraten over uw inkomen na uw pensionering of over een schenking aan uw kinderen? We maken er snel tijd voor. En als u liever voorlopig niet meer over verzekeringen wilt nadenken, ook prima.

Copyright © 2022 Attentiv Heerlen